Könyvek csatája

Lesd meg a csatát, hogy megtudhasd a végén, melyik könyv 2014 legjobbja! - Könyvek csatája
Értesülni akarsz a legfrissebbekről a csatával kapcsolatban? Nézd a külön erre készített oldalt! - Könyvek csatája - Frissek

2014. június 30., hétfő

Júniusi beszerzések

Sziasztok!
Most megmutatnám nektek, hogy milyen könyveket szereztem be, mire számíthattok, milyen kritikák lesznek! ;)
Csak a képeket teszem ide nektek, ugyanis nem sokat tudnék mondani a még elolvasatlan könyvekről.2 megjegyzés:

 1. Nekem a Vér szava nem tetszett. Elolvastam a feléig, de nem bírtam tovább és letettem. Bár az pozitívan érintett, hogy a lány neve Alice, vámpíros könyv és az öccse milyen... Ezeken kívül semmi! Bocsi, nekem első olyan könyvem, amit félreraktam.
  A Csillagainkban a hiba nekem is most következik. (: Nagyon boldog vagyok, mivel barátnőmnek is ezt vettem ajándékba, aki szintén mosolygott rajta - és talán el is érzékenyült azon, hogy ilyen szép ajándékkal leptem meg.
  A Paula-trilógia vége engem (is) nagyon érdekelne. Az 1. kötettel haladtam valamennyit és a 2. kötettel is anno, de nem jutottam soha a végéjükig. >< El kellene őket olvasom, akármilyen hosszúak!
  A Hopeless érdekelne még nagyon, a Pokoli báléjszakák, a Létezik térkép a szerelemhez? és a Csak egy nap c. könyvvel együtt.
  Nagyon várom ezekből a kritikákat, remélem amikről érdeklődtem pozitív véleményt kapok. (:

  VálaszTörlés
 2. Nee! Pedig annyi reményt fűzök hozzá! :(
  Igen a Csillagainkban a hiba... ♥
  A Paula-trilógiával én is mindig így voltam, szóval úgy, hogy nem bírtam elolvasni a végét, csak a legvégét, mert annyira felbasztak a szereplők...
  A Hopeless, hát igen... :)
  Ezek fantasztikus könyvek! ♥♥

  VálaszTörlés