Könyvek csatája

Lesd meg a csatát, hogy megtudhasd a végén, melyik könyv 2014 legjobbja! - Könyvek csatája
Értesülni akarsz a legfrissebbekről a csatával kapcsolatban? Nézd a külön erre készített oldalt! - Könyvek csatája - Frissek

2014. augusztus 31., vasárnap

Könyvek csatája - Disztópiák 6.kör


Most dől majd el, hogy melyik az a két könyv, amelyik utoljára összecsap. Ez a kör számunkra is hatalmas meglepetést okozott, ráadásul most elég szorosra is sikerült a dolog. Lehet, hogy a verseny fog még hasonló meglepetéseket okozni nekünk, hiszen ez még nem az utolsó kategória! A következő bejegyzésben nem csak a kategória legutolsó szavazásával, de a következő kategória információival érkezünk, ahol megtudhatjátok a kategóriát, és ezúttal már ti írhatjátok le kommentben, hogy melyik könyvek kerüljenek be, aminek a szavazását a kategória nyertesének bejegyzésében nyitjuk meg. Akkor hát... folytatódjon a csata!



Üdv újra!
Az előző körökhöz híven, ezúttal sem szeretnénk húzni az időt, így hát, derüljön fény arra, hogy melyik az a két könyv, amelyik összecsap a győzelemért!

Az első könyv nem más, mint...
az Angyalok bukása!!

Hatalmas meglepetést okozott, amikor az eredmények egyre csak az Angyalok bukása javára mentek, és aztán a végkifejlet...

Susan Ee: Angyalok bukása                 81  51%
Susane Collins: Az Éhezők Viadala      79  49%
Na ez volt aztán a szoros kör!
Nem sokon múlott, hogy Az Éhezők Viadala nyerje meg a kört, de mégis az Angyalok bukása nyert! Habár végig a nyertes vezetett, Az Éhezők Viadala végül beérte. Sajnos ez nem volt elég a győzelemhez.
És most...
Melyik kör jusson tovább a hatodik körön?

A szavazás kezdete: 2014.08.31. 15:00
A szavazás vége: 2014.09.04. 15:00

~ EZEN a linken szavazhattok! ~

Kellemes szavazást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése