Könyvek csatája

Lesd meg a csatát, hogy megtudhasd a végén, melyik könyv 2014 legjobbja! - Könyvek csatája
Értesülni akarsz a legfrissebbekről a csatával kapcsolatban? Nézd a külön erre készített oldalt! - Könyvek csatája - Frissek

2014. augusztus 1., péntek

Könyvek csatája - Ismertető

Íme néhány kérdés, ami felmerülhetett bennetek, de ha valamit nem értetek, kommentben bátran kérdezzetek! Az elején olvashattok egy kis ismertetőt, amiből megtudhatjátok, hogy miről is szól ez az egész. Utána kérdések következnek, de ha megtörténne, amit reméljük, hogy nem fog, de, ha megtörténne, hogy nem kaptok választ a kérdésetekre, akkor kommentben vagy chatben nyugodtan kérdezzetek a csatával kapcsolatban! Figyelmesen olvasd el a bejegyzést!



Üdvözlök mindenkit a 2014-es Könyvek csatáján!

Mi is ez az egész?
A Könyvek csatája, azért jött létre, hogy megtudd, melyik a kategória legjobb könyve, a legvégén pedig felavathassuk a Nyertest, ami a 2014-es Könyvek csatája legjobb könyve lesz, legyőzve a saját, és a többi kategóriát is!

Mit kap a Nyertes könyv?
A Nyertesről exkluzív híreket hozunk; megfilmesítéssel, folytatással, külföldi borítókkal, az íróval (ha magyar könyv nyeri - mert lesz külön Magyar könyvek kategória! -, akkor megpróbálunk egy interjút is csinálni!), a borító modellel/modellekkel, saját szereplőválogatással, és egyéb érdekes dologgal kapcsolatban!

Hány kategória lesz?
Lesz pár... Előreláthatólag egy Disztópiák, és Magyar könyvek, egy Romantikus/Ifjúsági könyvek, Fantasy-k, Sci-fik, Misztikusok, Krimik. Valószínűleg ez a pár kategória lesz! Egy könyv, nem szerepelhet, csak egy kategóriában! Minden kategória kezdete előtt lehet ajánlani könyveket, amik bekerülhetnek - ezt egy szavazás kíséretében döntjük majd el!

Hogyan szavazhatok?
A bejegyzéseknél mindig lesz egy link, amire kattintva szavazhatsz - engedett a többszörös szavazás, a nagy fanoknak! Valamint, az éppen aktuális szavazást látni fogod oldalt!

Hogyan juttathatom be kedvenc könyvemet a kategóriájába?
Egyszerű; amikor az egyik kategória véget ér, és kikerül a Nyertes - na, az alá a bejegyzés alá kommentelj egy írót, és egy könyvcímet, vagy akár többet is! Figyelem! Chatben nem tudjuk elfogadni ezeket, sem e-mail-ben! Abban az esetben, ha nem telik meg a nyolc kiadó hely, a kategóriában, akkor mi választunk bele könyveket.

Honnan fogom tudni, hogy az a kategória jön, ami az én könyvemnek megfelel?
Egy kategória előtt, egy másik véget ér. Abban a bejegyzésben nem csak a kategória Nyertese, hanem a következő kategória címe is kikerül, amiből tudhatod, hogy most jött-e el az időd.

Többször is ajánlhatok be könyvet a versenybe?
Egy könyvet csak egyszer lehet beajánlani (ezért ajánlatos tisztában lenni az összes előbbi versenyzővel, hogy tudd, amit te kigondoltál, nem szerepelt-e már!), viszont bátran ajánlhatsz többször is könyveket! Tehát, hogy jobban megértsétek, még egyszer elmondom:
  • egy könyvet, az egész csata során egyetlen-egyszer lehet beajánlani, viszont, ha nem kerül be egy adott kategóriába, próbálkozhatsz egy másikban, ami még szintén igaz rá
  • több könyvet is ajánlhatsz, bármennyit, ameddig csak tudsz!

Mikor kezdődik?
Nemsokára...

Mennyi ideig lehet majd szavazni?
Ez adott, attól függően, hogy hol tartunk, mert például az elején két-három napnál többet nem lehet, de a végén, amikor ki kell kerülnie a nyertes könyvnek, akkor két hétig is tarthat a dolog. De ezt nem kell tudnod, mert a szavazás elindításakor oda lesz írva, hogy pl.: 2014.07.20. - 2014.07.22. Ebben az esetben a szavazás két napos, a később leadott voksok törlődnek, illetve a szavazás is törlődik, csak az eredmény marad meg!

Ha most sehová nem jut be az én ajánlásom, akkor jövőre is ajánlhatom a könyvet?
Ha valamelyik kategóriának megfelel, akkor természetesen igen, az első fordulóba bekerült (azaz a kategória nyolc könyvét, amik még nem küzdöttek meg egymással!) könyveket újra lehet ajánlani a következő évben, de persze szeretnénk, ha a csatát a változatosság lengné körbe!

Reméljük, hogy várjátok!
Nemsokára érkezik a bejegyzés, az első kategóriáról, ahová még nem várunk ajánlásokat, ezt sajnáljuk (azt, hogy nem tudtok ajánlani), de megpróbáltam változatosakat beletenni!

Tegyél róla, hogy a kedvenc könyvedet még jobban megismerhesd!

Osszátok meg a bejegyzést, Google-ön, Facebook-on, Twitteren, vagy Tumblr-ön, hogy minél többen versenybe küldhessék kedvenceiket!

A Könyvmolyok

2 megjegyzés: