Könyvek csatája

Lesd meg a csatát, hogy megtudhasd a végén, melyik könyv 2014 legjobbja! - Könyvek csatája
Értesülni akarsz a legfrissebbekről a csatával kapcsolatban? Nézd a külön erre készített oldalt! - Könyvek csatája - Frissek

2014. augusztus 12., kedd

Könyvek csatája - Disztópiák 2.kör

Tegnap éjfélig lehetett szavazni, hogy melyik könyv jusson tovább az első körön, most pedig nem csak kiderül, hogy melyik könyv nyerte meg a kör, de újabb két könyv küzd meg újra a továbbjutásért! Itt elolvashatod az első kör részleteit, itt pedig nézheted a folyamatosan érkező híreket! Na de ki jutott tovább? És vajon, most ki fog továbbjutni, hogy esélyt kapjon arra, hogy ő legyen 2014 legjobb könyve! Folytatódjék a csata!
Ismét üdvözlünk mindenkit, szerény körünkben!
Elsősorban, rá kell térnünk - a csata mellett - arra a fontos dologra, hogy a blog feliratkozóinak száma növekszik (immár 35-en vagyunk!), és ezt nagyon köszönjük. Ugyan tudjuk, hogy sokak a csata miatt tévedtekre az oldalunkra, azért örömmel tölt el minket, hogy idekerültek. Reméljük, hogy itt is maradtok!
Térjünk rá a lényegre.

Amikor az első kör elkezdődött, a versenyzők fej-fej mellett indultak el: a Végtelen és alatt és az Angyalok bukása nulla-nulla szavazattal ugyan ott tartott.
Eleinte a Végtelen és alatt állt nyerésre: 3 szavazattal, míg az Angyalok bukásának csak kettő volt. Azonban gyorsan felhozta magát: a rajongók jöttek, és lecsaptak. A szavazatok csak jöttek, jöttek és jöttek; az Angyalok bukása elhúzott, több mint tízzel több szavazata lett, mint a Végtelen ég alattnak.

És a végső állás:
 Susan Ee: Angyalok bukása                 34  64%
 Veronica Rossi: Végtelen ég alatt         19  36%

Tehát az első kör nyertese...
Az Angyalok bukása!

Most pedig.
Melyik könyv jusson tovább a második körön? Döntsd el Te!


A szavazás kezdete: 2014.08.12. 12:00
A szavazás vége: 2014.08.15. 12:00

~ EZEN a linken szavazhattok! ~

Kellemes szavazást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése