Könyvek csatája

Lesd meg a csatát, hogy megtudhasd a végén, melyik könyv 2014 legjobbja! - Könyvek csatája
Értesülni akarsz a legfrissebbekről a csatával kapcsolatban? Nézd a külön erre készített oldalt! - Könyvek csatája - Frissek

2014. május 23., péntek

Summertime & Books

Hamarosan itt van a nyár, biztos, mindenki várja.
Ki ne várná, milyen egy nevetséges mondat ez?!
Ha nyár, akkor könyv, felhőtlen olvasás, pihenés, és még több könyv. A sok új, megjelent könyv, a polcokon felhalmozott még elolvasatlan történetek - könyv könyv hátán. De a napsütés alatt mit kéne olvasni?


Elkezdjük a Summertime & Books nevezetű, kis játékunkat, ami egy nyárra felvezető program, tulajdonképpen.

Lényeg: első körben (programban) Ti ajánlotok nekünk könyveket, amiket mi elolvasunk, és véleményezünk. Ezekről nem rakjuk ki a kritikát, csak miután már megvan a Top 20-as lista is! Közben, az általunk olvasott könyvekről is véleményeznénk, arról viszont kikerülnek majd a kritikák, hiszen ki tudja, hogy bekerül-e a Top 20-ba. Aztán, az utolsó tanítási napon (június 13., péntek) közzétesszük a Top 20-as listánkat, az addig olvasott könyvekből (egyaránt általatok ajánlott, és általunk választottakból).

Tehát, a program:

  1. Ti ajánltátok, mi elolvastuk! Időtartalom: május 30. - június 09.
  2. Saját, megszokott ajánlók! Időtartalom: mindvégig
  3. Összegzés, top 20 könyv, amit nyárra ajánlunk! Időtartalom: június 13., péntek
Ennyi volna a program.


+1. opció: csak most, ha írsz nekünk egy levelet a konyvmolyokblogjaofficial@gmail.com címre, akkor összeállítunk csak Neked egy egyedi listát, amiben a Te ízlésednek megfelelő könyveket ajánlunk neked (nincs korlátolva, hogy hány könyvet kérhetsz)! Időtartalom: május 24. - június 13.

Top 20-as listák a nyárra:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése